СКАЙ

Подiї в життi гурту

Американсько-Канадський Тур 2016

Американсько-Канадський Тур 2016
Подiлитися :

Український рок гурт СКАЙ у рамках міжнародного ювілейного туру відвідав 10 міст Сполучених Штатів Америки та Канади з концертною програмою «СКАЙ – Нове життя 15».

Торонто

Першими почути пісні з альбому «̱Нове життя» мали змогу жителі та гості міста Торонто.


Чикаго

Вже наступного дня у гурта був запланований концерт у Сполучених Штатах у місті Чикаго, а згодом і у Вашингтоні.

Скай у Чикаго

 

Вашингтон

У столиці артисти провели благодійний концерт, де виручені кошти з білетів були зібрані на допомогу бійцю АТО – Анатолію Горбенку. Не дивлячись на тісний графік, музиканти все ж таки знайшли час на денну прогулянку по місту, під час якої мали змогу оцінити велич будівлі Капітолія та Білого Дому.

Нью-Йорк

Наступним не менше значущим містом Америки став Нью-Йорк, де ще за довго до початку виступу відбувся так званий «sold out», усі квитки були розпродані. Це місто музиканти також не могли не оминути і провели чимало часу за ходьбою по центральним районам та визначним місцям.

Скай у Нью-Йорку

 

Детройт

Ще одним благодійним заходом став виступ у місті Детройт, де на цей раз хлопці допомагали Олександру Дарморосу, який втратив зір і ногу захищаючи нашу Україну. Завдяки небайдужим було зібрано 2119 доларів, які будуть витрачені на проживання та лікування бійця.

Клівленд

А у Клівленді рокери не могли не скористатися чудовою нагодою щоб завітати у легендарний музей рок-н-ролу.

Опубликовано Oleg Sobchuk 27 ноября 2016 г.

 

Ванкувер

Ванкувер зустрів гурт, незвичним для свого регіону, потужним снігопадом. Але погодні умови Канади не стали на заваді і хлопці скористалися нагодою полюбуватися засніженими пейзажами Ванкувера з вершини гори Grouse Grind. Також приємною несподіванкою стало знайомство рокерів з Сантою.

Beautiful place?❄️⛄️ #rest #grousemountain #justwalking #enjoy #skayband #skaytour

A post shared by Yevgeniy Kibelev ? (@jekadrummer) on

СКАЙ у Ванкуверi

 

Портленд

Опубликовано Oleg Sobchuk 6 декабря 2016 г.

Дорога з Острову Вікторія до Ванкувера не була легкою. Різка зміна погодних умов та щільний графік виступів змушували артистів йти на кардинальні рішення. Концерт було перенесено на декілька годин, в зв’язку з тим, що політ літаків був неможливий і пароми відмовлялися пливти. Усього протягом туру СКАЙ добирався з місця на місце на чималій кількості транспорту: на легкових авто, мікроавтобусах, літаках, пароплавах, потягах і метро.

Ванкувер

Приємною звісткою для рокерів у Принс-Альберт стало запрошення від професійних спортсменів відвідати спеціалізований тренувальний центр з керлінгу і навіть самим спробувати зіграти у цю дещо екзотичну для України гру.

Скай грають в керлiнг у Ванкуверi

Окрім основного концерту в Саскатуні 9-го грудня СКАЙ протягом 3-х днів давав безкоштовні акустичні міні виступи і доносив українську пісню туди де її давно не чули, або не чули взагалі. Учасники гурту зустрілися із старшокласниками місцевих українських шкіл. Зустрічі були організовані за сприяння саскатунського відділу Конгресу Українців Канади. Учні шкіл мали нагоду поспілкуватися з гуртом СКАЙ і вперше почути пісню «Go Gо» з нового альбому в акустичному виконанні.

Скай на модному показi Ірини Житарюк

Ввечері СКАЙ був запрошений на модний показ, організований місцевою благодійною організацією «Потічок надій» з метою збору коштів для хворих дітей в Україні. Показ складався з колекції вечірніх суконь, створених місцевою дизайнеркою Іриною Житарюк, яка влітку виборола титул Miss Ukrainian Canada 2016, та моделей сучасних українських дизайнерів, представлених компанією «Ukie Boutique».

Яскравим завершенням американсько-канадського туру стало вітання гурту з 15-річчям від гостей та жителів міста Саскатун (Канада).